LifeStyle

Gallardo LP560-4 i pro vaše děti

Nesnili jste jako malé děti o pravém Lamborghini, s kterým byste mohli jezdit? Lamborghini takové přání vašim dětem splní, nabízí vozítko, s kterým legálně mohou jezdit i oni!

Lamborghini nabízí bílé, nebo žluté vozítko, repliku modelu Gallardo LP560-4, určené pro malé děti. Rozhodnout se můžete mezi dvěma verzemi – první je na baterky, druhé šlapací. Dopřejete svým ratolestem elektrický zvuk pravého Lamborghini, nebo je necháte pohánět si vozítko sám?

Verze na baterie používá dvanáctivoltové články, s nímž vydrží jezdit hodinu a půl, dobíjení trvá asi 15 hodin. Maximální rychlost je 8 km/h, je ovládána přes plyn a brzdu! Nechte tak své děti draftovat! Doslova a do písmene baby lambo má dvoustupňovou převodovku – jednu rychlost pro jízdu dopředu, jednu jako zpátečku. Ve výbavě nechybí ani klakson, díky čemuž jedoucímu vozu uhne každý chodec.

Elektrické provedení stojí 480 Euro, šlapací polovinu. Objednávat můžete přes oficiální zastoupení, nebo přes internetový obchod Lamborghini Store. Udělejte radost svému dítěti, ať už na Vánoce, nebo k narozeninám. A pro sebe si pořiďte Gallardo LP560-4 opravdové…

Jeden myslel na “Gallardo LP560-4 i pro vaše děti

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..