Reportáže

Lamborghini Praha: leden 2010

Tento týden jsme se v tomto mrazivém zimním počasí rozhodli navštívit oficiálního prodejce italského Lamborghini, sídlícího v pražských Vysočanech. Čekalo na nás pět vozů desetiválcové i dvanáctiválcové modelové řady.

Při vstupu do showroomu nás přivítal evergreen nabídky Lamborghini Praha, zelené Murciélago LP640. Automobil v laku Verde Ithaca je vybaven sekvenční převodovkou e-gear, uvnitř najdete „závodní“ obložení alcantarou.

Napravo od vlajkové lodi severoitalského výrobce bylo vystavené zcela nové Gallardo LP560-4 v třívrstvém laku Giallo Midas a s „pavučinovými“ ráfky Cordelia v černém provedení. Baby lamborghini s černožlutým interiérem a bohatou výbavou stojí 242 486 euro.

Nalevo od zeleného Murciélaga LP640-4 stála matná dvojice – hnědý kabriolet Gallardo LP560-4 Spyder a černé kupé Gallardo LP560-4. Obě auta mají speciální lak dodávaný pouze v rámci individualizačního programu ad personam.

Pátým a posledním vystaveným vozem v prostoru, vyhrazeném pro severoitalskou produkci, bylo Gallardo Spyder v zelené Verde Ithaca. Jeho interiér je však oproti bratrskému Murciélagu LP640-4 vybaven luxusnější kůží.

Pražský showroom Lamborghini Praha je otevřen od roku 2006, jeho majitelem je společnost Auto Exner. Ve stejné budově má oficiální zastoupení automobilka Bentley, zanedlouho zde otevře i zástupce Bugatti.

Jeden myslel na “Lamborghini Praha: leden 2010

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..