Ad personam

Verde Scandal – jedovatá zelená

Verde Scandal patří mezi nejjedovatější barvy, které si můžete objednat na vaše Lamborghini. Možná i proto je k dostání jen skrze individualizační program Ad personam. O to zajímavější je fakt, že v devadesátých letech jste si tento odstín mohli objednat i na model Diablo.

Ostrá zelená se na Lamborghini poprvé objevila na konci devadesátých let, když byla použita na modelu Diablo GT, (jedno z nich je v současné umístěné v showroomu Rolanda Affoltera ve Švýcarsku) a Diablu SV Monterey Edition.

Již v té době patřilo mezi nejjasnější barvy na trhu. Palčivě zelený supersport bylo vidět již z dálky, snad ještě dříve, než bylo slyšet. Když se ale Diablo odebralo do zaslouženého důchodu, vypadalo to, že s ním zanikne i lak Verde Scandal. Mezi oficiální paletu barev Murciélaga či Gallarda se nedostalo.

Zastoupení továrny v americkém Beverly Hills se však v roce 2009 rozhodlo vzpomínku na Verde Scandal oživit a přes individualizační program Ad personam objednalo hned dvě Gallarda LP560-4 v tomto odstínu. Jeden z vozů dostal i extrémní žlutý interiér, druhý se však pyšní „obyčejným“ černým.

Oba automobily si ještě svého majitele nenašly, a tak nebudete jím právě vy? Pokud rádi stojíte o pozornost, Lamborghini v zelené Verde Scandal je tou nejlepší volbou!

Foto: Lamborghini Beverly Hills

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..